Skip to content Go to main navigation Go to language selector

Driven Analytiker till Catella AB

1 February 2021, Stockholm

Är du analytiskt lagd och gillar siffror? Har du förmågan att se helheten och vill vara med och bidra till förbättring och utveckling på ett spännande bolag i tillväxt? Då kan det här vara tjänsten för dig.

 

Arbetsbeskrivning

Vi fortsätter växa och vill nu förstärka teamet med ytterligare en stjärna. I rollen som analytiker kommer du att tillhöra Catella AB och få möjligheten att arbeta nära koncernledningen och beslutsfattare. Då du är den enda analytikern i teamet får du en central roll med flera kontaktytor. En viktig del av rollen kommer vara att ta ansvar för och driva utvecklingen av analysarbetet framåt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som analytiker kommer vara att stötta Finance teamet och koncernledningen med analyser, finansiell rapportering och beslutsunderlag. Du kommer bland annat att arbeta med fondanalys, due diligence i samband med förvärv samt stötta hela Finance teamet med analys- och rapporteringsarabete, både inför intern och extern rapportering. Du arbetar i nära samarbete med framförallt Group Business Controller samt Investor Relations.

Din närmsta chef kommer att vara Group Business Controller.

Vem är du?

Vi söker dig med universitetsexamen och ett par års erfarenhet av rollen som analytiker med liknande arbetsuppgifter inom finans och/eller fastigheter. Du har ett starkt driv och intresse för fastighetsaffärer och ett engagemang i att utvecklas tillsammans med bolaget. Du är flytande i svenska och engelska, samt har mycket goda kunskaper i Excel och gärna även BI-system eller andra analysverktyg.

I denna rekryteringsprocess kommer vi att lägga stor vikt vid personlighet. För att lyckas i rollen tror vi att du besitter följande personliga egenskaper:

  • Ambitiös med stort engagemang
  • Analytisk och noggrann
  • Entreprenöriell och flexibel
  • Ödmjuk och öppen

Du erbjuds

En spännande, omväxlande och utvecklande roll på ett noterat bolag i tillväxt, där du som analytiker arbetar nära koncernledningen och får möjlighet att bidra till utveckling. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter.  

Du kommer att tillhöra ett kompetent, trevligt och engagerat team som sitter på huvudkontoret i fina lokaler på Birger Jarlsgatan i Stockholm.

I den här processen samarbetar Catella AB med Jurek Finance och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Sjöström på 0709-72 14 70 alternativt malin.sjostrom@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten

Catella är en ledande finansiell rådgivare med stor kunskap om fastighetsinvesteringar och alternativa investeringar. Genom lokal expertis och en paneuropeisk plattform med global räckvidd erbjuder vi skräddarsydda tjänster till professionella investerare. Vår verksamhet är uppdelad i tre affärsområden; Corporate Finance, Property Investment Management and Equity, Hedge and Fixed Income Funds.