Skip to content Go to main navigation Go to language selector

Financial Accountant

6 October 2021, Stockholm

Är du en person som vill arbeta verksamhetsnära och gillar effektivisering? Vi söker nu en Financial Accountant till Catella Group Finance.

Catella är en ledande finansiell rådgivare med stor kunskap om fastighetsinvesteringar och alternativa investeringar. Genom lokal expertis och en paneuropeisk plattform med global räckvidd erbjuder de skräddarsydda tjänster till professionella investerare.

I rollen som Financial Accountant hos Catella Group Finance kommer du arbeta i en internationell miljö med den löpande redovisningen samt vara med på en spännande resa. Du kommer att tillhöra ett team bestående av fyra medarbetare och rapporterar till Group Chief Accountant. Din arbetsplats är på Catellas moderna och ljusa kontor centralt vid Stureplan.

Vad Catella erbjuder dig
Vi anser att det är det att främja en stimulerande arbetsmiljö där medarbetarna både kan utvecklas och bidra till Catellas framgång. Målet är att Catella ska vara den mest attraktiva arbetsgivaren inom fastighet och alternativa investeringar.

Din utmaning

 • Arbeta med redovisning av Catellas holdingbolag
 • Hantera löpande bokföring
 • Utföra kontoavstämningar
 • Ansvara för kund- och leverantörsreskontra
 • Utföra betalningar
 • Vara delaktig i månadsbokslut
 • Göra avstämning av skatter och deklarationer
 • Rapportera i konsolideringssystem
 • Initiera och driva förbättringar avseende rutiner och processer
 • Ha kontakt med revisorer och bistå med material
 • Hantera ad-hoc frågor och analyser

Erfarenhet
För att passa i denna roll har du troligen arbetat några år med redovisning och har en relevant utbildning. Du har god kunskap om K3 regelverket och nyfiken på IFRS samt god vana av att arbeta i Excel förutsätts. Du är van vid att arbeta med hög grad av självständighet och ansvarstagande. Koncernspråket är engelska där du känner dig bekväm i både tal och skrift.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen som Financial Accountant hos Catella är du självständig i ditt arbete samt kommunikativ. Du har lätt för att samarbeta och drivs av utmaningar. Du arbetar strukturerat och noggrant samt gillar att förändra och förbättra nuvarande rutiner och processer.

Din ansökan
Vill du bli en del av Catella? Välkommen att söka tjänsten via boardtalk.se. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Amanda Konradsdal, tel.070-292 49 59 eller mail amanda.konradsdal@boardtalk.se eller rekryteringskonsult Martin Andersson, tel.070-573 10 10. Urval och intervjuer kommer ske löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Om oss
Catella är en ledande finansiell rådgivare med stor kunskap om fastighetsinvesteringar och alternativa investeringar. Genom lokal expertis och en paneuropeisk plattform med global räckvidd erbjuder vi skräddarsydda tjänster till professionella investerare. Vår verksamhet är uppdelad i tre affärsområden; Corporate Finance, Property Investment Management och Principal Investments.