Skip to content Go to main navigation Go to language selector

Catella etsii analyytikkoja Helsingin Corporate Finance sekä Arviointitiimiin

9 April 2021

Kiinteistöalan markkinajohtajana Suomessa ja merkittävänä kansainvälisenä toimijana tarjoamme mahdollisuuden mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin voimakkaasti kehittyvässä yrityksessä Helsingin keskustassa. Haemme analyytikkoa osaksi Corporate Finance -tiimiä sekä toista analyytikkoa arviointi- ja konsultointitiimiin. Työsuhde on osa-aikainen tai kokopäiväinen sopimuksen mukaan.

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai loppuvaiheessa olevia opintoja. Lähestyt asioita analyyttisesti, sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen taito sekä hallitset hyvin tärkeimpien ohjelmistojen käytön. Sinulla on myös kyky sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 28.5.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen tyopaikat@catella.fi otsikolla “Analyytikko”. Ilmoita myös, jos haet ensisijaisesti Corporate Finance -tiimiin tai Arviointitiimiin. Lisätietoja työtehtävistä antaa toimitusjohtaja Antti Louko, antti.louko@catella.fi, p. 050 5277 392.