Skip to content Go to main navigation Go to language selector

Analytiker Catella Corporate Finance Stockholm

13 January 2021

Vill du bli en del av Catellas framgångsrika corporate finance-team?

Vi söker en ambitiös och strukturerad person till vårt kontor i Stockholm

Vi fäster stor vikt vid din personlighet och ditt driv och engagemang. För att trivas och nå framgång hos oss bör du vara en social person med positiv attityd som stimuleras av en dynamisk och grupporienterad arbetsmiljö. Det är viktigt att du är noggrann, gillar nya utmaningar och uppskattar ett högt arbetstempo. Vi söker en ingenjör eller ekonom som är nyutexaminerad, eller har ett till två års relevant erfarenhet, och som kan bli en del av vårt Stockholmsteam från och med augusti 2021 eller tidigare.

Som en del av corporate finance-teamet arbetar du i en stimulerande miljö med kompetenta och erfarna medarbetare. Ditt arbete omfattar bland annat framtagande av material till presentationer och prospekt, fastighetsvärdering, finansiell modellering samt strukturering och hantering av data i rådgivnings- och due diligence-processer.

Skicka din ansökan, med personligt brev, CV och betyg från högskola eller universitet, till rekrytering.cf@catella.se senast den 21 februari 2021. Märk din ansökan med ”Ansökan analytiker” i ämnesfältet.

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till Yonna Henriksson,

yonna.henriksson@catella.se