Skip to content Go to main navigation Go to language selector

Sök vårt internship!

1 September 2021

Vill du bli en del av Catellas framgångsrika corporate finance-team?

i erbjuder dig ett utmanande internship där du arbetar i olika projektteam med erfarna medarbetare med fastighetsrelaterade transaktioner och kapitalmarknadsprojekt. Du kommer främst att arbeta med  informationshantering, analysarbete och framtagande av material till presentationer och prospekt. Tjänsten är placerad i Stockholm.

Vi söker dig som utbildar dig till ekonom eller ingenjör och har två till fem års högskolestudier bakom dig. Det är viktigt att du är noggrann, ambitiös, har god analytisk förmåga och trivs med att arbeta i grupp. Dina kunskaper i svenska och engelska samt Excel och PowerPoint är goda.

Skicka din ansökan, med personligt brev, CV och betyg från högskola eller universitet, till internship.cf@catella.se senast den 18 oktober 2021. Märk din ansökan med ”Ansökan internship” i ämnesfältet. Intervjuer kommer att ske löpande.

Under våren 2022 erbjuder vi internship under två perioder, januari–mars och april–juni. Vid frågor är du välkommen att kontakta Alexander Mellqvist på alexander.mellqvist@catella.se eller Leo Rönnbäck på  leo.ronnback@catella.se

Ladda ner annons