Skip to content Go to main navigation Go to language selector

Kommersiell Förvaltare

12 March 2021, Stockholm

Catella Property Asset Management erbjuder den svenska marknaden en rad tjänster inom asset management samt att ta hand om den kompletta driften av uppdragsgivarens bolag. Uppdragsgivarna är internationella, nationella och institutionella investerare såsom försäkringsbolag, pensionsfonder, fastighetsfonder, investeringsfonder och privata fastighetsägare. Catella Property Asset Management grundades 2017 som en del av Catella Groups affärsområde Property Investment Management i samband med bildandet av fastighetsbolaget Tre Kronor som därmed också blev den första kunden

Som kommersiell förvaltare är du anställd i Catella Property Asset Management AB och rapporterar till Managing Director. Personen vi söker kommer att arbeta med uppdragen Franklin Templeton Investments och Tre Kronor, med ansvar för den kommersiella förvaltningen av Kvarteret Lådmakaren 3 (Valla Park) i Sundbyberg samt med fastigheter inom Tre Kronor i västra delarna i Sverige.  

Placeringsort är Stockholm, på Catellas kontor på Birger Jarlsgatan 6. 

Ansvarsområden/arbetsuppgifter 

 • Ansvara för att det ekonomiska resultatet och värdet i fastighetsbeståndet ständigt minst utvecklas enligt mål och planer; arbeta för ständig förbättring av det totala resultatet och värdet i fastighetsbeståndet, se utvecklingsmöjligheter hos hyresgästerna och på fastigheterna samt i dess omgivning.  
 • Ansvara för att kundkontakten mot hyresgästerna utvecklas på ett positivt sätt samt verka för hög kundnöjdhet; arbeta för ständigt förbättrad hyresgästkontakt bl a genom en god muntlig och skriftlig kommunikation samt föra dialog om utvecklingsbehov.
 • Ansvara för hyresavtalen och affären i fastigheten; upprätta budget och delmål per fastighet, vid investeringar ta fram kalkyler för bolagets ledning, styrelse och för bolagets finansiärer, upprätta hyresofferter till hyresgäster samt förhandla, skriva och administrera hyresavtal och löpande avtalsfrågor. 
 • Vara bolaget representant och god ambassadör gentemot hyresgäst och övriga samarbetspartners och agera beställare till utvecklings- och ombyggnadsprojekt.   
 • Du kommer också att få möjlighet att vara delaktig i fastighetstransaktioner, delta i verksamhetsplanering och uppföljning. Utvärdera, analysera och planera åtgärder samt uppföljning av NKI, nyckeltal, projekt, prognoser/fastighet. 

Catella är ett välrenommerat företag som erbjuder sina kunder ett brett utbud av olika tjänster inom fastighetsområdet. För den som vill utvecklas och bredda sin kompetenbas finns det stora möjligheter. På Catella Property Asset Management finns det gedigen erfarenhet inom gruppen vad gäller både kommersiell och teknisk förvaltning men även köprådgivning, transaktioner, kalkylering och projektutveckling mm. Catella Property Asset Management har en bra grund för ytterligare tillväxt och utvecklingsmöjligheter med nya kunder inom olika fastighetsslag. 

 Erfarenhet och kunskap 

 • Kandidat- eller masterexamen inom ekonomi/fastighetsekonomi  
 • Några års yrkeserfarenhet som kommersiell förvaltare.  
 • Erfarenhet av hyresavtal. 
 • Erfarenhet av relationsskapande arbete och mycket kundkontakt samt är en god kommunikatör.  
 • God förmåga att uttrycka sig, både muntligt och skriftligt, på både svenska och engelska. 

Personliga egenskaper 

 • Som person är du affärsmässig, förstår och tillämpar affärsmässiga principer samt säkerställer ett ökat värde på fastigheterna.  
 • Du löser problem och komplexa frågeställningar på ett självständigt sätt.  
 • Du tar stort ansvar för din uppgift, kan strukturera ditt arbete, prioritera och följa bestämda processer.  
 • Du är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard och lägger stor vikt vid att leva upp till dessa.  
 • Du samarbetar bra med andra människor. Relaterar till dem på ett lyhört, kommunikativt och smidigt sätt.  

Ansökan 

Är du den vi söker? Skicka in din ansökan redan idag! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helen Hafström på 073 035 02 21 eller helen.hafstrom@asearch.se